Křest knížky pro děti ZACHRÁNĚNÝ KONÍK

 

Srdečně vás zveme na slavnostní křest a autogramiádu knížky pro děti ZACHRÁNĚNÝ KONÍK, kterou právě vydalo Nakladatelství FRAGMENT, a na níž Nadace na ochranu zvířat spolupracovala.

Přijďte v pátek 14. dubna 2023 od. 15.00 h. na výstaviště v Letňanech, pódium haly 5B. Těšit se můžete i na následující autogramiádu!

Jsme moc rádi, že se role kmotry této knížky ujala patronka Nadace na ochranu zvířat Markéta Schimmerová Procházková – zpěvačka a herečka, velká milovnice zvířat.

Slavnostní křest knihy se uskuteční v rámci 13. ročníku veletrhu chovatelských potřeb pro domácí zvířata FOR PETS, který se koná 13. – 16. dubna 2023 na výstavišti v Letňanech za účasti patronky Markéty Schimmerové Procházkové, spisovatelky Jany Olivové, zástupců nakladatelství FRAGMENT a Nadace na ochranu zvířat, a dalších.

Markétu Schimmerovou Procházkovou v současné době můžete vidět v Divadle Lucie Bílé v komediálním muzikálu Maminy nebo v Hudebním divadle Karlín v americké muzikálové komedii Sestra v akci, a premiérově v komedii Nohy vzhůru v Divadle Metro. Nedávno měl premiéru i její společný duet s videoklipem s MAKY – písničky Když lásku mám.

Kniha vznikla na základě příběhu, který se opravdu stal (inspirováno kobylkou Lunou ze spolku Ostrovský Mací­k, z.s.).

 

Nadační video pozvánka na křest knížky 

 

Najde nemocný koník nový domov? Skutečné příběhy o dobrých lidech a statečných zvířatech, kteří dokázali zabojovat a zvrátit nepříznivou vůli osudu.

Lucku odmalička trápí alergie. Když se její stav během léta zhorší, pošle ji pan doktor na tři týdny do ozdravovny v Krkonoších. Tady se Lucka spřátelí nejen se svými třemi spolubydlícími ale také s Lunou – nemocným hříbátkem s krásnýma, ale smutnýma očima. Luna měla být vycvičena na těžkou práci v lese, tu však kvůli své vrozené nemoci dělat nemůže. Dokážou dívky vymyslet plán, jak nešťastného koníka zachránit? Najdou mu nový domov?

 

AUTOGRAMIÁDA

Knížka bude k dostání na našem stánku (ale pozor, jen omezený počet výtisků).

Na autogramiádu se můžete vybavit již předem zakoupením  knížky na e-shopu Albatros Media (jehož součástí je Nakladatelství FRAGMENT).

Pokud nakoupíte přes portál dobrých skutků https://givt.cz přispějete drobnou částkou (aniž by vás to stálo korunu navíc) i na Nadaci na ochranu zvířat.

Stačí do kolonky „Nákupem na“ zadat Albatros Media a do kolonky „přispívám na“ Nadaci na ochranu zvířat. Děkujeme.

Autorka knížky Jana Olivová

 

kniha ZACHRÁNĚNÝ KONÍK 

(Příběh, který se opravdu stal, inspirováno kobylkou Lunou ze spolku Ostrovský Macík, z.s.)

Název titulu Zachráněný koník, vydalo nakladatelství FRAGMENT v Praze roku 2023, ve společnosti Albatros Media a.s., řada Skutečné příběhy se šťastným koncem, autorka Jana Olivová, ilustrovala Zuzana Slánská, EAN 9788025356999, ISBN 978-80-253-5699-9, popis 1x kniha, vazba vázaná s laminovaným potah, počet stran 120, jazyk: čeština, rozměry 130×200 mm, doporučená cena: 229 Kč

Ukázky z knížky

       

 

Ukázky z knížky ke stažení:

 

Více o doprovodném programu a na co se na veletrhu FOR PETS můžete těšit Doprovodný program – přehled účastníků

nebo sledujte naši facebookovou událost. Facebook událost veletrhu FOR PEST 2023

Takže na viděnou a čtenou na křestu. Přejeme vám krásné čtení!

 

text: Nadace na ochranu zvířat – Anna Krejčová, fotografie: archiv Markéty Schimmerové Procházkové, ©Petr Horník, ©Jan Kvarda, archiv Nakladatelství FRAGMENT a Jany Olivové, spolku Ostrovský Macík, video: Nadace na ochranu zvířat

Sdílet na sociálních sítích:

Komentáře jsou vypnuty.