Veletrh FOR PETS 2023 je úspěšně za námi – děkujeme všem, kteří se na něm spolu s námi podíleli

Od čtvrtka do neděle probíhal na výstavišti v Letňanech veletrh FOR PETS 2023. Kromě možnosti zakoupit si sortiment chovatelských potřeb pro zvířecí kamarády i pro majitele, byl tento veletrh jako každoročně doplněn o doprovodný program. Ten pro návštěvníky připravila Nadace na ochranu zvířat.

V rámci programu, který probíhal každý den, vystoupilo během všech čtyř dní na osm desítek účinkujících a obdobné množství zvířat (psi, minikoně, netopýři, papoušci, morčata, prase, koza, králík, slepice, plazi, šneci…). Lidé mohli shlédnout přes třicet vystoupení (tanec se psem, bull sporty, nosework, vyhledávání drog a lidí, dog frisbee, trénink zvířat jako je slepice, koza či prase..), vyslechnout více než 50 přednášek (veterinární, chovatelské, pomáhajících organizací..), zasoutěžit si se svým psem o krásné ceny, pokřtít spolu s herečkou a zpěvačkou Markétou Schimmerovou Procházkovou knížku “Zachráněný koník” vydanou nakladatelstvím Fragment a sepsanou Janou Olivovou na základě skutečného příběhu o kobylce Luně v péči sdružení Ostrovský Macík, shlédnout módní přehlídku, zakoupit si tombolu nebo adoptovat kočičku, fretku či psa.

Své si tedy mohl na veletrhu najít opravdu každý milovník zvířat. 

Chtěli bychom poděkovat všem, kteří se na realizaci veletrhu podíleli, protože byl moc povedený a věříme, že si ho všichni užili tak, jako my.

Nadace na ochranu zvířat

 

Sdílet na sociálních sítích:

Komentáře jsou vypnuty.