NADĚLTE SOBĚ NEBO SVÝM BLÍZKÝM DOBRÝ POCIT Z OBDAROVÁNÍ 🐾

Že pro Vás či Vaše blízké nejsou Vánoce o hromadě často nepotřebných dárků pod stromečkem? Lámete si hlavu nad dárkem někomu, kdo má podle Vás “všechno”? Chcete darovat netradiční dárek svým spolupracovníkům či obchodním partnerům? Co to letos pojmout trochu jinak a darovat “2v1”? Přispějte na “kočičky nikoho”, opuštěné a nechtěné pejsky, týraná hospodářská zvířata nebo zvířata v záchranných stanicích a získáte tak dobrý pocit a k tomu od nás jako poděkování Dárcovský certifikát, který si můžete buď ponechat nebo jej darovat. 

Jak na to?

Na fundraisingový účet Nadace na ochranu zvířat číslo 208077066/0300 pod variabilním symbolem 022022 pošlete částku ve výši minimálně 250 korun a do zprávy pro příjemce uveďte své jméno a heslo “vánoce”. Zároveň nám na naši emailovou adresu nadace@ochranazvirat.cz zašlete informace o tom, na jaké jméno chcete, aby byl certifikát vystaven, zda chcete vystavit potvrzení pro daňový odpočet a jakou formou chcete vše zaslat. 

Možností je několik:

  1. ve formátu PDF či JPG na zadaný email (odesíláme nejpozději 20.12.2022)
  2. prostřednictvím některé z platforem WhatsApp, Facebook, Messenger, Instagram, TikTok (odesíláme nejpozději 20.12.2022)
  3. tištěný a zalaminovaný prostřednictvím České pošty (odesíláme nejpozději 16.12.2022, k hodnotě daru je třeba připočítat a zaslat částku 150 korun na tisk, laminaci, poštovné a balné), případně osobní vyzvednutí v Praze v sídle Nadace

Děkujeme, že spolu s námi pomáháte zvířatům!

 

Sdílet na sociálních sítích:

Komentáře jsou vypnuty.