The Elephangelist – pozvánka na dokumentární film

Nenechte si ujít nový dokumentární film o příběhu Arthura F. Sniegona, který ve střední Africe bojuje za ochranu slonů a dalších ohrožených zvířat.

 

Srdečně vás zveme na veřejné promítání filmu ve čtvrtek 20. října 2022 v kině Dlabačov (Praha 6) – podrobné informace u Facebook události: https://www.facebook.com/events/1504933776617789/

A v pátek 21. října 2022 v Pevnosti poznání Olomouc – podrobné informace u Facebook události: https://www.facebook.com/events/2963521263942095/ 

Těšit se můžete i na povídání s Arthurem a autory dokumentu, promítání fotek a příběhů ze zákulisí natáčení, afterparty a prodej backstage fotek na podporu Save-Elephants. V Praze navíc i na odbornou diskuzi (Ministerstvo životního prostředí, UPOL a UK).

 

Neuvěřitelné číslo, kolik slonů je denně zabito pytláky… Není-li vám ochrana ohrožených druhů zvířat lhostejná a chcete se dozvědět více o Arthurově neobyčejném příběhu, nenechte si dokument ujít.

 

Nemůžete-li se těchto promítání a povídání zúčastnit osobně, ale chcete dokument vidět, nezoufejte. K vidění je na stránkách projektu, kde se dozvíte více o ochraně slonů a dalších zvířat, ale i tom, jak jej podpořit.

Webové stránky: https://www.elephangelist.cz/

 

Nadace na ochranu zvířat, Anna Krejčová, Foto a video: autoři dokumentu, www.elephangelist.cz

Sdílet na sociálních sítích:

Komentáře jsou vypnuty.