VELETRH FOR PETS 2022

 

12. ročník veletrhu FOR PETS 2022 je již za dveřmi. Letošní veletrh se vrátil do původního ustáleného dubnového termínu, konkrétně 7. až 10. 4. 2022 na výstavišti PVA EXPO PRAHA.

Nadace na ochranu zvířat jakožto spolupořadatel pro vás připravila pestrý doprovodný program plný různých volnočasových aktivit, zajímavostÍ z péče o zvířata, chovaná v domácnostech nebo volně žijící v přírodě.

Návštěvníci se mohou těšit např. na ukázky práce psovodů MP hl. m. Praha, Celního úřadu pro hl. město Praha a Celního úřadu Praha Ruzyně, ukázky výcviku asistenčních, vodících a záchranářských psů. Dozvíte se i jak na první pomoc psům v ukázce Veterinární záchranné služby Pet-medic Praha, nebo jaké jsou možnosti fyzioterapie psů od zkušených terapeutek z Centra fyzioterapie zvířat PhysioDog. Nebude řeč však jen o psech, ale i o kočkách. O jejich osobnosti, výchově a řešení problémů ve své přednášce povypráví Klára Nevečeřalová – Bad-kitty. Problematikou kastrací zejména  „koček nikoho“ vás blíže seznámí zástupci spolku KasPro.

Na programu jsou přednášky o fretkách, prasátkách, ježcích, netopýrech, papoušcích, králících i holubech, představí se i minikoně.

 

DOPROVODNÝ PROGRAM KE STAŽENÍ:

 

Změna programu vyhrazena.

 

O tom, jak psi díky svým vynikajícím čichovým schopnostem pomáhají proti pytlákům a pašerákům a více o jejich výcviku se dozvíte v přednášce Hanky Böhme. Další zajímavou přednáškou o dovednosti „psího nosu“ bude vyprávění Nicole Vošvrdové o využití psů na vyhledávání stromů napadených lýkožroutem smrkovým, a proč je tento způsob v boji proti kůrovci velice efektivní. 

Zajímavé budou ukázky sportovních a volnočasových aktivit se psy – Agility, Canicross, Dogfrisbee, Dogdancing, Nosework, Puller a Hersenwerk. 

Nebude chybět ani prezentace útulků pro opuštěná zájmová zvířata a záchranných stanic pro volně žijící živočichy (netopýři, ježci, prasátka, papoušci atd.). 

Pro návštěvníky se psy jsou každý den připraveny zábavné sportovní a dovednostní soutěže o hodnotné ceny. 

Součástí bude i charitativní sbírka pro nadační bazar na našem stánku. 

Tradičně bude součástí programu i adopční nabídka psů z útulků, kde si třeba můžete vyhlédnout i budoucího  čtyřnohého kamaráda…  

Samozřejmě máte možnost v rámci veletrhu nakoupit spoustu věcí pro své miláčky. 

Kdo přijde, nebude litovat. Čekají vás 4 dny plné zábavy, poučení, informací a nápadů  a hlavně oslavy vztahu mezi člověkem a zvířetem.

Těšíme se na setkání s Vámi na veletrhu FOR PETS 2022 již za pár dnů. Najdete nás na stánku Nadace na ochranu zvířat – Hala 2, 5B11-13. Doprovodný program bude probíhat na Pódiu – 5B10, ukázky na ploše 5B22.

 

PODĚKOVÁNÍ

Děkujeme za podporu následujícím společnostem při pořádání veletrhu FOR PETS 2022. Můžete se těšit na krásné a chutné dary pro vaše mazlíčky, pokud se v našem stánku Nadace na ochranu zvířat zaregistrujete do soutěže pro návštěvníky se psy nebo se zúčastníte nadační tomboly, kde každý vyhrává.



 

 

Doprovodný program veletrhu FOR PETS 2022

Změna programu vyhrazena.

Sdílet na sociálních sítích:

Komentáře jsou vypnuty.