Přednáška: Parazité v současném chovu psů aneb jaké breberky trápí našeho psa – ZRUŠENO

Vladimíra Tichá

Parazité v současném chovu psů aneb jaké breberky trápí našeho psa

Přednáška, obsahující informace, které by měl znát každý zodpovědný majitel psa.
Získáte přehled o základním rozdělení parazitů, dále se vše důležité těch nejčastějších – jak, vypadají, jak se léčí a jak možné se jim preventivně bránit.
S nastupujícím jarem je otázka parazitů u psů obzvlášť aktuální, zveme srdečně všechny, kterým leží na srdci zdraví a dobrá pohoda jejich čtyřnohých parťáků.

Psi paní Vladimíru Tichou provázejí od dětství a ovlivnili i volbu povolání. Vystudovala střední veterinární školu a s drobnými přestávkami se živí od roku 1967 v tak zvané malé praxi, která je zaměřena převážně na psy a kočky. V současné době pracuje ve veterinární laboratoři LABVET. Od roku 1971 chovala lakeland teriéry. V kynologii v průběhu let zastávala a stále zastává různé funkce, od poradkyně chovu přes posuzování exteriéru psů až po tiskovou mluvčí Českomoravské kynologické unie. Dlouhodobě spolupracuje s Nadací na ochranu zvířat. Publikuje v kynologických časopisech a napsala publikaci zaměřenou na chov psů – Malou školu pro začínající chovatele a spolu s manželem pak Atlas psů loveckých plemen. Velmi ji zajímá původ jednotlivých plemen a jeho dopad na současné soužití člověka a psa a také stále stoupající význam psa v oblasti sociální.

Sdílet na sociálních sítích:

Komentáře jsou vypnuty.