VELETRH FOR PETS 2019

Nadace na ochranu zvířat pořádá 9. ročník veletrhu FOR PETS, největšího veletrhu krmiv a chovatelských potřeb (nejen) pro domácí zvířata. V letošním roce bude veletrh probíhat ve dnech ČT 4. 4. – Ne 7. 4. 2019 na výstavišti PVA EXPO PRAHA v Letňanech.

Nadace opět připravila pestrý a zajímavý doprovodný program veletrhu. Návštěvníci se mohou těšit na ukázky práce útvaru psovodů Celní správy ČR a Celní správy hl. města Prahy, dále ukázky výcviku asistenčních, vodicích a záchranářských psů. Zajímavé budou také ukázky sportovních, zájmových a volnočasových aktivit se psy – Dogdancing, Dogfrisbee, Hersenwerk, Agility, Puller a Nosework a atraktivní Staff Bull Show Lucky Bull Teamu pod vedením Daniela Žďárského. Na veletrhu se budou prezentovat útulky pro opuštěná zájmová zvířata a záchranné stanice pro volně žijící živočichy (netopýři, dravci a sovy, prasátka, papoušci a mnoho dalších). Můžete se těšit i na několik přednášek a vystoupení odborníků (Hanka Svobodová, RNDr. František Šusta, Klára Vodičková nebo Dagmar Zieglerová). Divácky atraktivní budou také ukázky terarijního chovu želv a plazů či ukázky miniaturních koní.

Na veletrhu FOR PETS 2019 bude opět přítomna veterinární a čipovací ambulance – VETCENTRUM Duchek, která bude na veletrhu nabízet čipování psů za zvýhodněné ceny, antiparazitika pro zvířata a jejich aplikaci‚ vč. tablet k odčervení a proti klíšťatům, a bezplatnou poradnu v oblasti preventivní péče a výživy.

Bude zde i možnost registrace v PET FAMILY – centrálním registru zvířat, který provozuje Nadace a do něhož budou moci návštěvníci veletrhu bezplatně registrovat svá domácí zvířata – psy a kočky, ale také hlodavce a později i fretky, ptáky, terarijní a jiná zvířata v zájmovém chovu. Návštěvníci se psy, kteří nejsou označeni mikročipem, budou mít možnost své psy očipovat ve veterinární a čipovací ambulanci a označené psy následně registrovat v PET FAMILY – centrálním registru zvířat. Novinkou v registru je spuštění sekce pro útulky a azyly. Umožňuje jim registraci jak samotného subjektu, tak evidenci všech zvířat, včetně jejich zdravotní dokumentace.

Již tradičně je součástí programu umisťovací výstava koček z útulků pořádaná ve spolupráci s časopisem HAF & MŇAU, mediálním partnerem nadace. Chovatelé hlodavců se mohou těšit na specializovanou výstavu morčat a potkanů. Pro návštěvníky se psy jsou již tradičně připraveny velmi oblíbené zábavné sportovní a dovednostní soutěže o hodnotné ceny od našich laskavých sponzorů. Součástí programové nabídky jsou také bezplatné odborné poradny nadace a charitativní sbírka krmiv, pamlsků, chovatelských potřeb a vybavení pro útulky.

Těšíme se na setkání s Vámi na veletrhu FOR PETS 2019. Najdete nás na stánku Nadace na ochranu zvířat.

Sdílet na sociálních sítích:

Komentáře jsou vypnuty.