Marta Kubišová – Všechno nejlepší k narozeninám

Paní Marta Kubišová dnes slaví úžasné kulaté výročí a my jsme velmi rádi, že jí můžeme jménem Nadace na ochranu zvířat alespoň takto pogratulovat a popřát hlavně hodně zdraví, lásky a dobré nálady do dalších let. 

Kromě fenomenální činnosti umělecké a občanské angažovanosti je její osobnost spojená s láskou ke zvířatům a s jejich ochranou.

Nelze vyčíslit, co Marta Kubišová znamená pro naši zemi, pro její občany, pro kulturu a z pohledu nadace především pro zvířata, kterým věnuje svou lásku a energii jak osobně svým vlastním, tak těm potřebným bez domova.

Paní Marta Kubišová je dlouholetou patronkou nadace a síla její osobnosti přispěla v mnoha směrech k ochraně zvířat v České republice, moderováním pořadu ČT Chcete mně pomohla stovkám psů a koček najít nové domovy, sama během let dalším zvířatům poskytla domov. 

Paní Marto, děkujeme za to že jste, za Vaše písničky, za to že jste vždy pomáhala a pomáháte nejen naší zemi a jejím lidem, ale i zvířatům. Děkujeme za vše, co jste udělala pro dobro lidí i zvířat, a přejeme do dalších let hlavně zdraví, ale také lásku, štěstí a stále dobrou náladu a pohodu. Ať se Vám vrací vše dobré, co jste za svůj život pro všechny okolo vykonala.

Ať mír dál zůstává s touto krajinou….

Tým Nadace na ochranu zvířat, foto archiv nadace, Tomáš Lébr

Sdílet na sociálních sítích:

Komentáře jsou vypnuty.