DĚKUJEME ZA NAPLNĚNÍ MISEK V ÚTULCÍCH V ROCE 2021

Vážení a milí kolegové a přátelé,
 
velice Vám všem děkujeme za skvělou spolupráci, pomoc a podporu při realizaci kampaně „Pomozte naplnit misky v útulcích 2021“ a jejích doprovodných aktivit (Globus, Ahold). Naše velké poděkování patří především společnosti Mars Czech s.r.o., díky níž jsme měli možnost zrealizovat v pořadí již 13. ročník této unikátní kampaně, která je jedinou aktivitou svého druhu na území České republiky.
 
V roce 2009 zahájily Nadace na ochranu zvířat a společnost Mars Czech s.r.o., výrobce krmiva pro psy a kočky (nejen) značek Pedigree® a Whiskas®, 1. ročník kampaně „Pomozte naplnit misky v útulcích“, jejímž posláním je celkové zlepšení situace psů a koček v útulcích a současně podpora veřejné osvěty útulkové problematiky v České republice. Opuštěným psům a kočkám v útulcích pomáhá každý, kdo se nákupem krmiva (nejen) značek Pedigree® a Whiskas®, nebo zasláním dárcovské SMS, či jakýmkoliv jiným způsobem zapojí do kampaně a jejích doprovodných aktivit. Z výtěžku prodeje krmiva (nejen) značek Pedigree® a Whiskas® v rámci kampaně „Pomozte naplnit misky v útulcích“ společnost Mars Czech s.r.o. a Nadace na ochranu zvířat každoročně přerozdělují kvalitní suché krmivo pro psy a kočky vybraným útulkům v ČR.
 
Díky této kampani a jejím doprovodným aktivitám se nám i letos podařilo naplnit misky psů a koček ve vybraných útulcích v ČR. Bylo přerozděleno více než 35 tun krmiva pro psy a kočky značek Pedigree® a Whiskas® do celkem 24 útulků. Výběr útulků provedla výběrová komise složená z nezávislých odborníků na základě výsledků letošního dotazníkového průzkumu mezi útulky realizovaného nadací. Závozy krmiva darovaného společností MARS Czech s.r.o. do vybraných útulků probíhaly v měsíci listopadu a útulky, resp. jejich psí a kočičí svěřenci, se mohou z krmiva radovat ještě před Vánoci.
 
Na závěr vám všem opětovně velice děkujeme a těšíme se na další 14. ročník kampaně „Pomozte naplnit misky v útulcích“ a její doprovodné aktivity v roce 202W.
 
Přejeme vám mnoho úspěchů ve vaší práci a veškerých aktivitách v příštím roce.
 
Srdečně vás zdravíme a děkujeme, že spolu s námi pomáháte zvířatům,
Eva Hodek, ředitelka, a tým Nadace na ochranu zvířat.
 

Sdílet na sociálních sítích:

Komentáře jsou vypnuty.