DOGSIE

Moc děkujeme za poskytnutí sponzorských darů od společnosti DOGSIE!

 

Znáte Dogsie?
 
Je to tým mladých lidí, kteří milují psy a chtějí pro ně vytvořit lepší svět. Každý měsíc jim proto s láskou připravují novou zásobu prémiových pamlsků a hraček a vyvíjí vlastní dobroty, které jsou šetrné k planetě. Jejich cílem je pejskům i jejich páníčkům přinášet pravidelnou radost v podobě Dogsie – balíčku plného překvapení, mlsání a zábavy.
 
Všechny dobroty v Dogsie jsou od českých výrobců a z lokálních surovin bez přidané chemie. Vše, co dělají, dělají s ohledem na naši planetu, a proto je Dogsie baleno ekologicky a z recyklovaných materiálů. Radost dělají i méně šťastným pejskům a každý měsíc posílají 20 % ze zisku na pomoc psům v nouzi, kteří jsou v péči jejich spřátelených spolků.
Pokud Vás jejich pamlsky zaujaly, přijďte se podívat na letošní veletrh FOR PETS 2021, kde se s nimi také můžete setkat v různých soutěžích nebo tombolách.
 
Nebo rovnou mrkněte i na jejich na web a objednejte pejskovi aktuální Dogsie s tématem Zoubky jako perlička, kde najdete pamlsky zaměřené na zoubky, dentální hračku i tipy na čištění zubů – dogsie.eu/nnoz !
 
©Dogsie

Sdílet na sociálních sítích:

Komentáře jsou vypnuty.