Světový den zvířat 2020 – Bezpečný streaming

Srdečně Vás zveme na Světový den zvířat 2020! Letos bude probíhat v bezpečném režimu. Nalaďte si své přijímače, budeme vysílat online!

V pátek 2. 10. 2020 bude probíhat živé vysílání na Facebooku Nadace na ochranu zvířat. Startujeme v 10.30 hodin z Bohnic, kde navštívíme Opuštěná a léčebná zvířata, o.p.s. a popovídáme si s majitelkou útulku paní Dagmar Šeberovou o vedení útulku.

Další zastávka našeho online Světového dne zvířat bude od 13.30 hodin v Klecanech, kde nám prostřednictvím rozhovoru s ředitelkou Nadace na ochranu zvířat paní Evou Hodek představí Hanka Janišová Kočičí dům Felix, spadající pod Pražský spolek ochránců zvířat. Také zde společně s MVDr. Leošem Železným a Zuzanou Lošákovou představíme projekt Naplňte misky v útulcích.

Poslední dva živé vstupy budou vysílány ze sídla Nadace na ochranu zvířat. Z přednáškového sálu Vám v 16.30 hodin představíme paní Dagmar Zieglerovou z ZO ČSOP Nyctalus, která nás seznámí se specifiky týkající se ochrany netopýrů a možnostech pomoci. Z kanceláře Nadace na ochranu zvířat navážeme následně v 17.00 hodin rozhovorem s Kateřinou Kašparovou, vydavatelkou a šéfredaktorkou časopisu HAF & MŇAU o jeho historii, poslání, aktivitách a akcích.

Vysílání můžete sledovat zde: https://www.facebook.com/NadaceNaOchranuZvirat

Program:

 

 

Sdílet na sociálních sítích:

Komentáře jsou vypnuty.