POMOZTE NAPLNIT MISKY V ÚTULCÍCH

V roce 2009 zahájily nadace a společnost MARS CZECH s.r.o., výrobce krmiva Pedigree® a Whiskas®, kampaň Pomozte naplnit misky v útulcích, jejímž posláním je celkové zlepšení situace psů a koček v útulcích v České republice. Vzhledem k tomu, že předchozí ročníky kampaně byl velice úspěšné, dosáhly předpokládaného cíle a útulky tuto poskytnutou pomoc velmi ocenily, rozhodla se společnost Mars Czech s.r.o. a nadace pokračovat v realizaci této kampaně.

Cílem projektu je zlepšit situaci psů a koček v útulcích na území ČR a podpořit veřejnou osvětu problematiky zvířat v útulcích. Opuštěným psům a kočkám pomohou všichni ti, kteří se nákupem krmiva značek Pedigree a Whiskas nebo zasláním dárcovské SMS zapojí do projektu. Na základě tohoto prodeje pak společnost Mars Czech s.r.o. daruje vybraným útulkům kvalitní suché krmivo pro kočky a psy. Jednou z aktivit této kampaně je dotazníkový průzkum realizovaný Nadací na ochranu zvířat, který sleduje kapacitu útulků a jejich naplněnost, počty přijatých a vydaných zvířat, podmínky a postup při příjmu a výdeji zvířat. Průzkum dále sleduje péči o zvířata, evidenci zvířat, finanční zabezpečení a materiální vybavení útulků aj.

V roce 2021 pořádá Nadace na ochranu zvířat a spol. Mars Czech s.r.o. v pořadí již 14. ročník kampaně Pomozte naplnit misky v útulcích. Kampaň probíhá od srpna do listopadu 2022. Koncepce a mechanika kampaně se od předchozích ročníků významně neliší. Veřejnost se i tentokrát má možnost zapojit do kampaně nákupem krmiva značek Pedigree® a Whiskas® a tím plnit misky v útulcích.

 

 

Sdílet na sociálních sítích:

Komentáře jsou vypnuty.